UKESPLANLEGGING – 4 TIPS!

IMG_0022-001

Hei folkens!
Har dere hatt en bra helg?

Søndagen er her og det betyr at ny uke er rett rundt hjørnet. Jeg syns det er på sin plass med litt tips til ukesplanlegging!

For å ha en sunn livsstil i en hektisk hverdag (eller feriehverdag for den saks skyld) er planlegging alfa omega. Her er mine beste tips for å bevare en sunn livsstil:

IMG_0017
Cropped genser // Verdens beste joggebukse (adlinks)

 1. Lag en ukesmeny til ukens middager.
Da vet du hva du må handle inn samt at du kan planlegge gode og sunne middager. I tillegg slipper det å bli noe «raskt og enkelt» som frossenpizza fordi du ikke har noe bedre i kjøleskapet.

2. Handle inn mat for hele uka. 
Har du sunn mat tilgjengelig og generelt den maten du bør spise så er sjansen mindre for å spise noe du ikke burde. Om du i tillegg går innom butikken hver dag kan det fort bli mange fristelser og i tillegg mye ekstra du ikke trenger.

IMG_0014

3. Planlegg ukens treningsøkter realistisk.
Skriv ned en oversikt over alle ukens gjøremål og happenings slik at du lett kan finne tid til treningsøktene dine. Det er fort gjort at «tiden løper fra en» om man ikke faktisk bestemmer seg for når man skal dra. Ikke tenk at du skal trene mellom jobb og et møte dersom du vet at du får knapt med tid og det vil oppstå stress. Finn et tidspunkt som er realistisk å få til.

4.Gjennomfør planene dine.
Ingenting av de forrige punktene betyr noen ting om du ikke faktisk utfører dem. Du kan skrive så mange lister du bare vil. Om du ikke får noe mer system eller oversikt er de verdiløse. Sett handlinger i kraft!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *