DAGENS ØKT OG NYE ØVELSER

Hei og hopp !
Jeg er på vei ut døren. Jobb og trening kaller !
Dagens økt skal se slik ut;

☻Frontbøy
☺Chins m. nøytralt grep
☻Rumensk markløft m. frivekter
☺ Stående skulderpress
☻ Foroverbøyd sidehev
☺ Tåhev
+ div.overkroppsøvelser i sirkel

271854-1-1374658808136
Topp (-25%!!) // Sportsbh (sponsorlinker)

Rumenske markløft med frivekter er helt nytt for meg, men jeg liker den utrolig godt! Ble grisestøl etter første ganga, selv om jeg bare hadde to sett på tolv reps. Gøy med nye øvelser som utfordrer en på andre måter. En-arms brystpress har jeg også nettopp begynt med og den setter jaggu krav til kjernestabilitet! Fancy greier, men veldig gøy 🙂 Dagens utfordring til deg er å prøve en ny øvelse ! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *