GLEDESSØNDAG !

IMG_1388

Hei alle sammen!
Håper dere som har ferie nyter den og at dere som jobber som normalt også får nytt sommeren litt 🙂

Jeg nyter livet på ferie og slapper så utrolig godt av. Det finnes ikke tvil om at denne ferien var etterlengtet. Syden er deilig, men ingenting er som sommer i Nord Norge. Om du ikke har opplevd det så anbefaler jeg det på det varmeste.

IMG_1381

Jeg våknet også til en meget hyggelig mail i dag.
Det siste halvåret har jeg tatt en PT-kurs på nettet med Børge Fagerli hvor vi har gått igjennom mange forskjellige temaer og virkelig gått i dybden på dette med optimalisering av treningsprogram og kostplaner og individualisering. Det har vært mye fagstoff og mye å sette seg inn i. Dagen før jeg dro på ferie hadde jeg eksamen. To caser med to forskjellige kunder som skulle få et oppsett med kostplan og treningsprogram tilpasset målsetning, utgangspunkt, erfaring, livsstil og livssituasjon. Jeg satt og skrev non-stop i nesten ni (!) timer og fikk levert før jeg startet kjøreturen mot nord. I dag kom beskjeden – jeg har bestått med god margin! 😀 SÅ DEILIG!

IMG_1370Yogamatte fra Abilica (adlink)

Jeg har jo både PT-utdannelse og kostveilederutdannelse fra Afpt, men påbygning og oppdateringer er alltid bra. Det er i tillegg godt å få bekreftet arbeidet mitt av en person i bransjen som jeg virkelig respekterer og ser opp til. Så nå er jeg veldig glad og lettet!

Til slutt vil jeg anbefale dere å ta en titt innom X-life sitt ryddesalg. Der finner du mye fint til veldig fine priser! Klikk på bildet under, så kommer du direkte til salget. God søndag videre! 🙂

1468561046

2 comments
  1. Gratulerer så mye, Julie 😀 Velfortjent, du er kjempe flink 🙂

  2. Ja du er sikkert fornøyd etter at du har bestått det PT kurset.:) Jeg har sett youtube klipp av deg og din bror Joakim og ja jeg ser jo at du er ei gjennomtrent jente, men jeg er imponert av din bror da. Han ser jo virkelig muskuløs og gjennomtrent ut hehe. Jeg forstår jo at dette ikke kommer av seg selv. Det ligger mange år med god trening bak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *