EN RADMAGER 150 KG’S MARATONLØPER

Om du bruker fantasien…
Kan du se for deg en radmager maratonløper som samtidig veier 150 kg, med full kollaps i knær og hofter, blodåre i panna og håret til alle kanter, kjempende mot sine siste femti meter før mål?

Der har du beskrivelsen av hvordan jeg følte meg på den første treningsøkta etter ferien.

En ting kan jeg si dere – det er forskjell på å fiske og gå opp og ned trappa i to uker og det å løfte på tunge objekter, blant annet min egen kropp.

IMG_0256
Tights (50% nå) // T-skjorte (adlinks)

Men…Så vet jeg jo…
Det blir bedre. Om kort tid er jeg tilbake der jeg var, om ikke enda bedre. Jeg har hatt godt av hvile og jeg angrer ikke et sekund. At det var hardt å trene igjen skal jeg love dere, men jeg vet med meg selv at det bare er de to-tre første øktene som vil føles slik og deretter vil det gå som normalt.

IMG_0249

Kroppen husker godt og det er noe som heter muskelhukommelse.
Det er grunnen til at det som regel går fortere å komme tilbake i form enn det gjorde første gangen du kom i form. Så husk på det dere som er tilbake etter en stund uten trening! Det er lys i enden av tunellen 😉

1 comment
  1. Godt å vite at selv du tar deg en to ukers fri uten å tenke konsekvenser av muskeltap. Selv skal jeg om en måned være to uker på ferie uten tilgang på treningssenter og ønsker å ikke stresse noe med det å miste muskler. De kommer nok tilbake når jeg er tilbake i rutinen som du selv skriver 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *