OM MEG

Om meg
Jeg er en aktiv og livsglad person med stor lidenskap for mennesker, helse, trening og kosthold. Jeg har jobbet som PT på senter og på nett siden 2011 og elsker jobben min.  Jeg veldig opptatt av enkeltindividet og setter relasjonen min til kunden svært høyt. Det er viktig for meg at mine kunder føler seg sett og ivaretatt. Jeg ser på det som svært viktig å stadig tilnærme meg ny kunnskap, både i form av kurs, seminarer og coaching av de beste i bransjen. Å holde seg oppdatert på ny forskning er også noe jeg ser på som en selvfølge for å kunne gi mine kunder det beste.

Jobben min gir meg masse glede, og jeg er genuint interessert i hver enkelt kunde. Min mening er at alle mål er oppnåelige så lenge man er motivert og villig til å jobbe for det. Samtidig er veien mot målet like viktig å nyte som selve oppnåelsen. Å ha det bra skal være en selvfølge – ikke noe man setter på vent til man har nådd målet sitt.

Tidligere har jeg drevet aktivt med konkurrering i bodyfitness, styrkeløft, sprint og kickboksing. I dag trener jeg med hovedfokus på helse og funksjon.

Jeg jobber som PT på Trimeriet i Vennesla (siden det åpnet i 2016) og Shapes Fitness Østsiden som ligger i Sørlandsparken (fra 2013 da senteret åpnet) og som PT på nett (siden 2011).

Utdanning

Utdannelse:
– Personlig trener (Akademiet for personlig trening)
– Kostveileder (Akademiet for personlig trening)
– Idrettsernæring (Universitetet i Agder)
– Rehabiliteringstrener (Akademiet for personlig trening)
– Anatomi, fysiologi og biokjemi (Universitetet i Agder)

Kurs:
– Ekstrem fettforbrenning
– Klassisk massasje
– Idrettspesifik trening
– Optimal helse
– Barn og overvekt
– Avansert rygg og buk
Alle utdannelser og kurs er tatt ved Akademiet for personlig trening.
– Trening og kosthold for optimal muskelvekst og fettforbrenning,  ved Børge Fagerli og Menno Henselmans
– Epic Fitness Summit, Birmingham
– Online PT-kurs av Børge Fagerli og Menno Henselmans

I tillegg deltar jeg årlig på Afpt sin convention hvor eksperter samles og holder foredrag.

Så…Hvorfor velge meg som din PT ?
Jeg har stor glede av å se andre lykkes. Uansett hva slags utgangspunkt du har og hva målet og ønskene dine er, så ønsker jeg å legge til rette for at du skal oppnå det på best mulig måte. Jeg kan bidra med innlæring av god teknikk i øvelser, en tilrettelagt plan og strategi for din trening, veiledning underveis mot et mål, formtesting, støtte og oppmuntring.  Jeg syns det er svært viktig at man skal trives med det man gjør, både maten man spiser og treningen man utfører. Jeg har bred erfaring etter mange år som PT med et stort spekter av kunder, og det har gjort meg enda mer bevisst på hvor viktig personlig tilpasning er.
Mitt ønske er å få hver enkelt kunde til å føle seg sett og respektert. Jeg gjør mitt ytterste for at du skal bli fornøyd, for at du skal lære deg viktige verktøy som du kan benytte deg av og for at du skal føle deg godt ivaretatt i vårt samarbeid.

Kontakt
For bestilling av kostplan/ treningsprogram, oppfølging eller pt-timer, kontakt med på
din.pt@live.no

16 comments
 1. Hei, jeg skal begynne å trene igjen nå etter et års opphold fra trening pga mye skole. Men jeg er interessert i å få raske og synlige resultater. Men jeg er så lei av å aldri klare det helt.
  Jeg er kortvokst noe som gjør at jeg ikke er mer enn 150 cm over bakken og jeg veier 67 kg. I løpet av tiden fra mars har jeg gått ned fra 75 kg.
  Jeg er veldig breibygd men har også for fett på kroppen som gjør at jeg ser større ut og jeg føler meg ikke som jeg vil.
  Jeg kunne tenke meg å jobbe meg mot fitness, bli slank og kunne bygge muskler – noe kroppen min tydelig liker. Jeg bygger ekstremt fort.

  Men derfor lurer jeg på om du har tips å komme med så jeg kan komme meg i gang. Litt info om hva jeg skal spise, hva jeg skal styre unna og hva jeg skal trene.

  Med vennlig hilsen Marte Malena Jørgensen-Dahl

  1. Hei !
   Jeg skulle gjerne hjulpet deg med tips og råd, men jeg lever av å være PT, så firmaet mitt hadde fort gått konkurs om jeg hjalp alle gratis 🙂
   Send meg en mail på din.pt@live.no om du ønsker og kjøpe kostplan og/eller treningsprogram med eller uten oppfølging 🙂

 2. Hei. Vet ikke om jeg har rett til å spørre deg om dette men jeg gjør et forsøk og håper du vil svare. Jeg prøver å slanke meg og har vurdert mange typer kosttilskudd som kan hjelpe meg. Nå sitter jeg igjen med denne pakken fra proteinfabrikken: https://www.proteinfabrikken.no/slankepakke-jordbaersmak-12644 og https://www.proteinfabrikken.no/cla-120-kapsler. Og bare helt enkelt og greit fra din side, burde jeg kjøpe og satse på dette, eller burde jeg heller spare pengene?

  1. Du har da rett til å spørre om det du vil! 🙂
   Jeg svarer så enkelt; du trenger ingen slankepakke for å gå ned i vekt. Hva kostholdet ditt består av er det viktigste. «Diettprotein» er et rart fenomen som jeg mener er helt på tryne. Protein er protein, og det er ikke noe mer slankende enn andre kilder til protein.
   Jeg anbefaler dog selolje, og da denne: http://www.x-life.no/products/essential-omega-3-900ml-selolje da fettsyrer er viktig på diett. Av proteinpulver anbefaler jeg dette; http://www.x-life.no/products/muscle-troponin-3kg fordi det er av høy kvalitet og har god smak. Proteinpulver er ikke noe du MÅ ha, men er utrolig praktisk og smart.
   Lykke til !

 3. hei 🙂 jeg lurte litt på hvordan det er med sponsng av x-life. må du søke om å bli sponset, og er du nødt til å blogge? lurte på om du kunne fortelle litt om det 🙂

  1. Hei !
   Man må vel kunne reklamere for dem på et vis, det tror jeg gjelder de fleste som sponser. enten gjennom blogg, virksomhet eller at man konkurrerer i noe 🙂

 4. Hei! Jeg er en jente på 18 år. Jeg driver med trening på fritiden, som boxing to ganger i uka og treningssenter. Men det som er, er at jeg veier 56 kg, og jeg føler med ukomfertabel på denne vekta (ingen psykiske tanker osv rundt mat osv). Men jeg føler meg bedre og friere nede i 50 kg. Jeg vil gjerne gå ned 5 kg.
  Hvor lang tid kan det ta for meg å gå ned 5 kg hvis jeg spiser ordentlig i lenger periode og trener ordentlig. Tar det tid så tar det tid, men vil gjerne vite sånn ca.
  Håper det er mulig å få besvarelse på denne mailen.

  1. Hei Lise!
   Hvor lang tid det vil ta er umulig for meg å si. Det kommer helt an på hvordan kroppen din responderer på det du gjør av trening og hvilke endringer du gjør i kostholdet. Det er viktig å ikke fokusere på tid og når det skal skje, men heller fokusere på at det skjer på en ordentlig måte 🙂

 5. Hei Julie!!
  Følger godt med på bloggen din om kosthold, Trening og deg og PT jobben din!! Har alltid drevet med trening og spilt Håndball i mange år, men etter korsbånd skader har jeg lagt balle på hylla. Etter det har jeg gått over til styrketrening og savner det og konkurrere. Så har jeg blitt inspirert av deg og andre som har drevet/holder på med fitness:) Jeg har akkurat blitt utdannet som PT og har begynt å jobbe som PT og Instruktør:) Må bare si at jeg lære så mye på kort tid og jeg gjøre en jobb som andre har god nytte av! Men jeg lurer på to ting! (veldig kort) Det første er ang PT jobben: Lurer på om du har noen gode tips til jobben, du har jo jobbet lenge med dette og har en veldig god kompetanse(tenker litt i mer salgs delen) har bare jobbet siden begynnelsen av januar og fått 2 kunder allerede. Det 2. jeg lurer på er ang fitness delen: Det at man må være med i klubb også videre og litt ang kosthold til konkurranse og frem til konkurranse:)
  Hadde vært superkoselig om du kunne svart meg på mail eller noe!:) Mvh flittig leser!

  1. Hei Amanda !
   Takk for kommentar 🙂 Jeg er litt usikker på hva du vite helt spesifikt, men ang. pt-jobben så er det viktig å ha fokus på å ta vare på de kundene man har uansett hvor mange det er, slik at man skaper et godt rykte og gir folk følelsen av at de er trygge med deg. Slik vil salget mest gå av seg selv på sikt når du får flere kunder.
   Når du skal konkurrere i fitness så må du tilhøre en klubb og du bør ha en coach som setter opp kostplanen til deg i konkurranseoppkjøringen da det ikke er en vanlig «slankekur» man skal gjennom. Utenom konkurranseoppkjøring bør du spise nok mat og bra mat 🙂
   Takk for at du leser bloggen ! 🙂

 6. Hej 🙂 jeg har prøvd og sende deig ein mail men får bare beskjed om att den ikke kan leveres, er dette din mail adresse : ptlive@.no? eller har du en anen mail jeg kan kontakte deig på?

  Mvh Hanna 🙂

  1. Da har du nok skrevet feil 🙂 Den rette er : din.pt@live.no
   🙂

 7. ja det blev vist litt feil 🙂 har prøvd å sende en ny mail til deig nå 🙂

 8. Hei! Må bare spørre. Da jeg trener bein så merker jeg itte noen repitisjoner med knebøy og markløft at jeg blir «sliten/vondt» i korsryggen. Er dette normalt å er bare en fase, eller kan dette utvikle seg te noe alvorlig? Jeg fullfører økten alltid men er veldig vond i korsryggen resten av dagen. Jeg har strak rygg og vi finner ikke noen tydelige tegn på at jeg gjør feil. Er redd jeg ender opp i rullestol fordi jeg har ødelagt noe når jeg ikke stopper med treningen.

 9. Hei jeg heter Julie Sandnes og jeg trenger litt hjelp å bli sunn og lurer på hvilken mat bør man spise og hvilken mat bør mar man kutte ut med

  1. Hei Julie!
   Jeg hjelper deg gjerne med et tilpasset kosthold om du ønsker det. Send meg en mail på din.pt@live.no isåfall 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *