F.A.Q

IMG_0117

Hvordan fungerer det med kostlisten?
I samarbeid med deg som kunde utarbeider jeg en kostliste som tar hensyn til allergier/matintoleranser, målsetningen din, treningsmengden din, og hva slags mat du liker/ikke liker, hva du spiser til vanlig, foretrukket spisemønster m.m. Hensikten med kostlisten er at du skal få en god oversikt over hvordan du skal sette sammen måltider og hva du bør prioritere å få i deg av næring samt mengde.

Kan planen kombineres med familieliv?
Absolutt. Jeg tilpasser matvalg etter din livsstilssituajson og ønsker. Kostlisten skal være et fungerende verktøy i din hverdag.

Jeg er svært kresen, hvordan løser du det med matplan?
Jeg tilpasser maten etter hva du liker. Du skal absolutt ikke trenge å spise noe du ikke liker.

Ved oppfølging, kan jeg komme med ønsker underveis?
Absolutt. Det er viktig for meg at vi har en åpen dialog slik at jeg tilpasse opplegget for deg så bra som mulig. Om det er noe du har glemt å nevne  av mat du liker, så kan jeg fint sette det inn for deg senere underveis i oppfølgingen. Om det er noe du ikke liker kan det selvsagt byttes ut.

Hvordan setter du opp treningsprogram?
Jeg tilpasser alle program etter et kundeskjema du fyller ut med div. spørsmål om skader/vondter/andre begrensninger, målsetning, treningserfaring, tilgjengelig utstyr, livssituasjon m.m. Sammen med program får du detaljert info om hvordan det skal utføres og hvordan du skal gå frem med økning av belastning, oppvarming m.m. Du får også med en øvelsesbank med youtubelinker til øvelsene.

Jeg har skader/vondter/ fysiske utfordringer. Hvordan fungerer det da med treningsopplegg?
Jeg tilpasser treningen din utifra dine forutsetninger. Er det noe i programmet som ikke fungerer for deg, så justerer jeg det for deg.

Hva om jeg ikke har tilgang på treningssenter?
Da setter jeg opp program med hjemmetrening, uansett om du har noe form for utstyr eller ei.

Hvordan fungerer oppfølging på nett?
Oppfølging fungerer slik at jeg først tilpasser et opplegg til deg. Deretter sender du meg ukentlig rapport som inneholder blant annet evaluering av ukens trening og kosthold, eventuelle avvik, evaluering av sultfølelse, energi og søvn m.m. Du sender også inn målebåndmålinger ukentlig dersom det er ønskelig, og jeg justerer opplegget etter hvordan fremgangen er. Under hele oppfølgingsperioden kan du spørre om det du måtte ønske, og også få teknikkhjelp.

Hvor mye kontakt har vi under oppfølging?
En fast rapportdag i uken er minimum, enten på mail eller telefon. Ut over det kan du kontakte meg på mail/snapchat når du vil og når du har behov, så svarer jeg alltid så fort jeg kan. Har du behov for telefonsamtale utover vanlig rapporteringstid, kan vi avtale tid for dette.

På hvilke sentere kan jeg ha pt-timer med deg?
Trimeriet i Vennesla og Shapes Fitness Østsida (sørlandsparken)

5 comments
  1. Hei Julie!

    Er det kostilskudd innarbeidet i kostholdsplanene? Tenker på proteinpulver og lignende

    1. Jeg setter ikke inn proteinpulver eller kreatin med mindre du allerede bruker det. Omega3 anbefaler jeg uansett med mindre kunden er helt i mot å begynne med det 🙂

  2. Hei. Leste bloggen din. Er du interessert i å teste ut en Norsk lokal produsent, og mulig skrive litt om kosthold med fokus på sunn mat, primært fisk og skalldyr og gjerne kosttilskudd basert på disse så er det hyggelig om du tar kontakt. Vår nettside: http://www.medicmarine.no.

  3. Hei 🙂 Har sendt deg en Mail, gleder meg til svar 🙂 martine

  4. hei Julie, du er fantastisk, jeg liker deg, men jeg liten snakke på norsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *