RESULTATER | ERFARINGER

Her kommer jeg til å fylle inn tilbakemeldinger etterhvert. Ønsker du å gi en tilbakemelding, send meg på mail så setter jeg det inn 🙂

Steven Sæthermyr, 20 uker oppfølging
Anbefaler Julie på det sterkeste til alle jeg kjenner!
Jeg har i de senere år slitt veldig med å få motivasjon til å holde treningshverdagen gående, og dette hadde kroppen tydelig begynt å bære preg av. Jeg veide 96kg når jeg begynte, og veier nå 81.
Jeg drakk 3 liter cola om dagen spiste 1 måltid pr dag og spiste fastfood flere dager i uken. Jeg valgte da å kontakte Julie for å se om dette var det som skulle hjelpe meg til et nytt å bedre liv. Her fikk jeg detaljert treningsprogram med en øvelsesbank som viste hvordan hver enkelt øvelse
skulle utføres for å få best mulig effekt samt en kostholdsplan satt sammen av mat jeg liker. Jeg startet med at det var tungt å ta 1!! pushup, nå tar jeg 40 med 20kg ekstra på ryggen!! Hverdagen har blitt lettere, jeg har mer energi både til jobb og fritid. Det var svært tøft i starten, men med tid og god støtte fra Julie så kom jeg inn i en god rutine med både trening og kosthold, og den støtten jeg fikk både via mail og snapchat gjorde at jeg fikk økt lyst til å fortsette i denne retningen.
Etter 20 uker med trening kosthold og oppfølging fra Julie så kan jeg se det som for meg er helt vanvittige resultater som har gitt meg både økt motivasjon og økt selvtillit. Hvem skulle tro det av sofagrisen som kun drikker cola og spiser fastfood? Jeg kan anbefale Julie til alle som har lyst til å komme i gang med treningen, denne dama vet virkelig
hva hun snakker om, jeg har følt meg støttet å heiet på i 20 uker, og dette har gjort underverker. Så om du ønsker online coaching, så er Julie personen å spørre om hjelp
TUSEN TAKK FOR DEN FANTASTISKE HJELPEN DU HAR GITT MEG JULIE! LIVET HAR HELT ENKELT BLITT BEDRE!


Christina, Oppfølging og PT-timer

Christina har vært kunde tidligere og har hatt forskjellige målsetninger. I vårt nyligste samarbeid ønsket hun å komme i sitt livs beste form. Vi startet i oktober 2019 og fullførte i mars 2020. Gjennom hele samarbeidet har hun fulgt kostplan og treningsprogram og både trent på egenhånd og hatt en ukentlig PT-time. Her ser dere hennes resultat fra oktober 2019 til mars 2020:

.

Mari Vige, PT-timer

«Jeg kan anbefale Julie Rafoss på det sterkeste som personlig trener. Jeg har, gjennom å trene med Julie, blitt en som faktisk liker å trene! 😉 Hvem skulle trodd det? Ingen som kjenner meg i alle fall 😜  Julie vet hva hun driver med, evner å oppmuntre og pushe så man får ut det lille ekstra. Hun er trygg og god i sin rolle, og jeg anbefaler virkelig noen timer med henne om du strever med å komme igang med trening sånn som jeg gjorde. Det blir tommel opp og terningkast 6 fra meg 😍»

.
.
.
.

Roger Mikalsen, kostplan og treningsprogram:

Kvinne- 8 ukers oppføling på nett

«Jeg synes at det har vært noen supre uker! Er fornøyd med oppfølgningen, er godt å ha noen man kan stille spørsmål til og at man får svart raskt. Føler ikke jeg har stilt så veldig mange spørsmål, men de spørsmålene jeg har stilt har jeg fått veldig fine svar på! Liker også at du har tid/mulighet til å endre raskt på kostholdsplanen hvis det skulle være noe(eksempel da jeg skulle drikke alkohol).
Kostplanen elsker jeg, den er enkel å følge og det er god mat. Det er ikke vanskelig å tilpasse det hvis man skal ha gjester over på middag eller er gjest selv. Jeg har spist mer disse ukene enn det jeg noen sinne har gjort som student og det har gjort at jeg har mye overskudd til både trening og studering. Dette har også hjulpet meg i eksamenstiden. Det er godt med en fast plan slik at man ikke glemmer å spise.
Treningsplanen var super super. Har hatt to litt forskjellige, og begge hadde veldig greie øvelser. Noen var nye og andre var gamle og kjente. Det er veldig godt med slik variasjon.  Har hatt gode endorfin-kick på trening, er en glede å trene.  Denne har og hjulpet meg gjennom eksamenstresset som følger med det å studere… Det å ta en time med avbrekk i studeringen og bare peise på 110%! Treningsøktene har vært tunge, men ikke av den typen at jeg mister alt av energi resten av dagen, men heller gitt meg et større overskudd og bedre fokus i ettertid.
På disse ukene har jeg gått ned 4 kg, mistet mange centimeter, fått bedre holdning og masse treningsglede! Klærne mine sitter annerledes på og jeg har kommet meg inn i en gammel turbukse som var min favoritt. Er så fornøyd. Angrer ikke på at jeg tok kontakt med deg»

Kvinne- trening og kostplan

Margrethe, kostplan og treningsprogram

Veronica, PT-timer

 Kvinne, 28 år, oppfølging på nett
uke 1 og 4 side uke 1 og 4 foran

 Ann Sissel, oppfølging på nett
«Det er snart tre år sidan eg starta på mi treningsreise med Julie. Eg hadde allereie trena styrke i fleire år, men eg ville sjå kva resultat eg kunne få med fast opplegg og oppfølging i staden for å ete og trene slik som eg måtte føle for. I tillegg til at eg var mentalt og fysisk sliten hadde eg mange vondter/plager som følgje av veldig stram muskulatur i hofteleddsbøyar, bakside lår og korsrygg. Men med gode råd og eit velfungerande treningsprogram tok det ikkje lange tida før smertene gradvis vart mindre, og eg fekk full bevegelighet i føter og rygg.

Når det gjeld kostplanen så vart eg veldig positivt overraska kor bra den passa meg og mine vaner. Variasjonane er mange til kvart måltid, og eg går ikkje rundt og er svolten.

thumbnail_2

På dei snart tre åra har kroppshaldninga mi betra seg drastisk og eg har hatt ei utruleg styrkeutvikling med null skader eller smerter. Korleis kroppen har endra seg undervegs til det betre har eg tatt som ein bonus.

Julie er profesjonell, empatisk, gir av seg sjølv, kjem med konstruktive tilbakemeldingar, kjem med oppmuntrande ord når det trengs og deler sin kunnskap om trening og kosthald. Eg har heile tida følt meg trygg og ivaretatt.

Denne investeringa har betydd vanvittig mykje for meg, og det er veldig vemodig at det er over. Men eg ser ikkje(!) vekk i frå at eg kjem til å nytte meg av Julie sine PT-tenester igjen i framtida. Med Julie sin hjelp har eg fått ein livsstil som eg kan leve med i mange fleire år framover»

thumbnail_4 thumbnail_3

 Lovise, oppfølging på nett
23574323_10215052424082649_898606867_n

☺ Hege, oppfølging på nett
Hege mistet 21,5 cm fordelt på kroppen under oppfølgingen. Dette skriver hun: 
«
Tror det er det viktigste jeg har lært, at det er fullt mulig å spise sjokolade på en mandag eller gå 5 dager uten trening. Så lenge jeg holder meg til planen de andre dagene og gjør så godt jeg kan ellers så blir det resultater likevel.

Jeg tror tidligere at problemet har vært at jeg har hatt utskeielser og da tenk at «fuck it, det var den planen, nå kan jeg likevel bare fortsette å spise for alt er ødelagt…» Framfor å tenke NY DAG I MORGEN 😊

Jeg har ingenting å utsette på jobben du har gjort. God oppfølging og jeg føler du har hørt på meg, og ikke minst at planen er 100% tilpasset MEG slik jeg ønsket det. Har ikke en dag følt at jeg har vært på diett og kan ikke huske sist jeg var sulten.  Så nå gleder jeg meg til fortsettelsen, føler jeg har gode verktøy med meg videre 😊 Takk!»

☺ Hanne, oppfølging på nett
Hanne gikk ned 5 kg på 4 uker og mistet 43 cm fordelt på flere målesteder på kroppen. Blant annet 11 cm rundt midjen og 7 cm rundt hoften. Dette skriver Hanne;
«Tusen takk for bra program og matplan, dette blir fulgt på veien videre, veldig fornøyd og med 5 kg ned og mange cm over hele kroppen. En god boost for og komme i gang»

☺ Roger, kostplan og treningsprogram
«Hei Julie
Du hjalp meg med treningsprogram og kostprogram i starten av Mars.
Målet mitt var i hovedsak løpsform til Birken og ivareta litt styrke.

Jeg har fulgt ditt program ganske bra hele veien. Datt ut litt på styrketreningen til tider, men har hatt hovedfokus på løpingen. Og den har jeg gjennomført nøye. Jeg klarte mitt mål og gjennomførte Birken 21 km på 1 time og 56 minutter, noe jeg er veldig godt fornøyd med, til første gangs løper i gjørmen er jeg kanonfornøyd. Det var kjempe gøy og motiverende og kjenne at en mestret løpet så godt. Jeg har mistet ca 6 kg i treningsperioden, noe som er helt greit, så får jeg se om jeg kan bygge litt muskler på igjen i vinter.

Tusen takk Julie for ett kjempe bra trening og kostprogram. Det har funket 100% . Helt gull. Jeg er i knall form, og livet smiler. Og det er jo det det hele handler om»

☺ Helene, kostplan og treningsprogram

18009736_10155060249380460_56219199_n
18009742_10155060249575460_1679002902_n

 Trine, Pt-timer
Les hennes historie her
18471537_1186332231494438_1584216200_n

 Ann, kostplan
23549618_10215052435162926_430240157_n


☺ Marielle, oppfølging på nett

«Dette har vært både fint og tungt, men mest fint da jeg er heldig og har så mange støttespillere rundt meg!
Kostholdsplanen har vært varierende med masse god mat! Her er du skikkelig god!
Tusen takk for all hjelp og oppmuntring underveis, har anbefalt deg til flere som har vært nysgjerrig på hva det er jeg har drevet med.
Jeg har lagt ved bilder fra før jeg begynte med planen og bilder tatt i dag morges.
Totalt har jeg gått inn hele 50,5 cm. Det er helt vanvittig å tenke over at man har gått inn over en halv meter!!!
Jeg vet at man ikke skal henge seg opp i vekt men har ikke klart å dy meg; har gått ned 8,3 kg. Og det bare på 12 uker!
Igjen, tusen takk! Du er helt fantastisk på det du driver med!»
marielle1 marielle2☺ Jannike, oppfølging på nett

«Jeg må bare si tusen takk for god oppfølging, raske svar og tilpasninger etter mitt behov. Disse ukene har det gått veldig bra syns jeg, og jeg kan nok si at jeg aldri har vært mer fornøyd med egen fysikk enn jeg er nå.Regnet raskt over og har mistet i overkant av 20 cm siden jeg kontaktet deg første gang.

Jeg skjønner også at jeg var veldig sliten både psykisk og fysisk når jeg begynte å jobbe med deg, da endringene i mitt overskudd og humør er veldig stor. Men det å kunne slippe kontrollen og ikke tenke så fryktelig mye, har vært fantastisk»

desktop37

☺ Christina, oppfølging på nett og pt-timer

christina homme fremgang

SmilefjesTone, oppfølging 6 uker
«Jeg er kjempe fornøyd med resultatene! Jeg merker størst forskjell på at “ryggvalkene” som begynte smått å komme er forsvunnet og at ringen rundt hoftebeinet ikke er like fremtredene. Og under haka/halsen er blitt strammere.

Jeg har gått ned en størrelse i bukser og kjoler/gensere sitter mye bedre nå enn for bare 6 uker siden. Føler meg freshere og nærmeste familie ser at jeg ser slankere ut.
Har også gått ned ca 3,5 kg og kommet under 70 tallet (bare med 500g) men det er ei stund siden jeg så det sist!
Vekta er jo ikke det som har mest å si, men gøy er det likevel .
Resultater:
Under bryst: –4 cm
Høyre arm: –0,5 cm
Venstre arm: –1 cm
Midje: –4 cm
På hoftebein: –4,5 cm
Rumpe: –3 cm
Under rumpe: –3,5 cm
Venstre lår: –4 cm
Høyre lår: –4 cm
Vestre legg: –0,5 cm
Høyre legg: –0,5 cm
Tilsammen: -29,5 cm
Takk for god oppfølging, raske svar på spørsmpl og tilpassing av maten når jeg ønsket det.
Kan virkelig anbefale deg videre Smilefjes»
Desktop33

☺ Nora Johanne, oppfølging 6 uker
-33,9 cm

nora johanne tkst
nora johanne
☺ Bente, kostplan
«Nå har det gått rett over et år siden jeg bestilte en kostholdsplan av deg. Og jeg må bare si det at jeg er så utrolig fornøyd!! Jeg har ikke klart å følge planen 100% hele tiden, men jeg bruker retter fra den ofte. Den har også fått meg til å innse at jeg har pleid å spise alt for lite, og etter jeg fikk planen fra deg har jeg det så utrolig mye bedre! Jeg har gått ned 5-6kg, men samtidig økt i styrke. Det kjennes ut som om jeg og kroppen min endelig er på lag. Og det er en fantastisk følelse å stadig kunne løpe litt fortere og løfte litt tyngre!
> Jeg har fortsatt en vei å gå for å nå målene jeg har satt meg, men planen din har hjulpet meg masse så langt, og kommer til å hjelpe meg videre også. Ville bare si tusen takk! Og at jeg syns du er en veldig dyktig PT!»

☺ Marita, kostplan
«Jeg ville bare si at jeg er suuuper fornøyd! Ingen har noengang nevnt FODMAP til meg,har aldri hørt det ordet før du skrev det. Men det er tydeligvis perfekt for meg og min mage! Så TAKK! Jeg har myyye mer energi (sikkert både pga maten og treninga), magen fungerer og jeg øker på trening»

☺ Kathrine, kostplan
«Ville si tusen takk for hjelpen med diett, er kjempe fornøyd! Trodde aldri at jeg skulle klare det jeg har gjort, men med god hjelp fra deg så har jeg det. Det er 8cm forskjell på magen etter bare 4 uker!»

kathrine

☺Jenny, oppfølging på nett, 16 uker
-59,6 cm
«Først og fremst vil jeg si tusen takk for planer, oppfølging, hjelp, støtte og gode råd. Disse ukene med deg har vært utrolig lærerike, spennende og utfordrende.
Jeg har lært utrolig mye. Både om trening og kosthold, men også om meg selv og mine egne begrensninger. Jeg har lært at det er ikke alltid ting går som vi ønsker, men da er det bare å bite tennene sammen og fortsette. Ingen vits i å bruke mye tid på å angre på ting som ble spist eller gjort/ikke gjort.
Det har vært veldig mye god mat! Det har vært deilig kunne følge en plan i stedet for å stresse med å finne ut hva som er bra å gjøre på egen hånd. Det har vært slitsomt til tider, men resultatene kommer når jeg jobber for dem.
Synes jeg har fått gode resultater til tross for at jeg har operert ut en visdomstann der såret ble betent, hatt en halsbetennelse og ekstremt mye press på studiet og jobb. I tillegg var det en rekke øvelser jeg ikke kunne gjøre ettersom jeg hadde skadet ryggen før perioden startet. Da fikk jeg supert alternativt program!»

Re%3a_rapport_uke_16


☺ Kamilla, kostplan
«Jeg må bare si tuuusen takk for hjelpa! Ser stor forskjell og har gått ned 6,5cm(!!) over midjen, 5cm over armene og 3 over rumpa i tillegg til at jeg føler selv at kroppen blir strammere og strammere. Føler meg også mer opplagt og har virkelig fått treningsgleden tilbake!»

Desktop17


☺ 
Hege, oppfølging på nett
«Er veldig fornøyd med oppfølging og hjelp. Har lært mye om kosthold og meg selv. Jeg føler meg bedre og motivasjonen er på plass. Det er morsomt å trene! Har også fått et bedre forhold til mat og gleder meg til hvert måltid. Svartiden er kjempe kjapp! Superbra :D»

hege før

☺Hilde, oppfølging på nett
«Jeg har følt meg umotivert og at jeg følte at det ikke skjer noe. Men jeg fant ut i kveld at jeg skulle ta bilder for å sammenligne forskjellen fra jeg startet. Og jeg ble utrolig overrasket! Spesielt bakfra, har jo ingen sellulitter lengre og jeg ble sjokkert! Fikk utrolig med motivasjon bare ved å se kun på meg selv. Så jeg vil virkelig si tusen takk for hjelpen!

Jeg kommer til å fortsette i samme sporet, for jeg likte kostplanen din veldig godt og det ble jo dropp av det. Legger ved bildene så du får se forskjellen»


20151109_224221 20151109_224953 20151109_225144

☺ Emma, treningsprogram og kostplan
«I mitt valg av online PT var det viktig for meg å velge en med det jeg mener er sunne holdninger, og som ikke tilbydde gull og grønne skoger som et av sine tjenester. Deg hadde jeg fulgt lenge, nettopp fordi du  er en av de som fokuserer på prestasjon foran presentasjon. Og det var nettopp det jeg måtte ha hjelp til, å komme meg bort fra det intense forkuset på hvordan jeg så ut foran hvordan jeg presterte. Og vet du hva ? Det har jeg greid med din hjelp.

Ved å følge en kostholdsplan fikk jeg i meg nok mat til å ha energi til alt jeg har lyst til, uten å småspise. Åh, så mye god mat jeg har spist! Og det beste av alt, jeg slapp å tenke. «Er dette bra, da ? Kan jeg spise dette, bli jeg feit nå?» Tanker jeg ofte hadde før, forduftet. Nå skal jeg ikke lyve, jeg er ei litta jente .. og jeg har ikke såå mye til overs. Likevel er ikke kroppen så dvask, heller sterk og stram. Og det med NOK mat. Er det noe jeg vil ta med meg videre, så er det nettopp viktigheten av NOK og BRA mat. ååh, takk, Julie. Du er en del av at tankene mine rundt mat er sunnere enn aldri før. Du ga meg planen, jeg måtte jobbe med hodet. For det var vanskelig å spise alt i begynnelsen, men så viste det seg at jeg er visst ei matglad jente 😉

Og treningen ? Jeg skal ikke lyve her heller.. Når bachelor skrivingen sto på som verst ble treningen litt halvveis. Men det er greit. For jeg har også lært at man må noen ganger prioritere bort treningen, til fordel for andre viktige ting. Men helt galt er det ikke, jeg løfter min egen kroppsvekt med ekstra vekt ! Og jeg er ganske stolt der jeg tar mine pull ups og chins på gymmet, smiler bokstaveligtalt på veien OPP. Og rumpa mi er digg. Ja, jeg sa det. Hiptrusta (?) for harde livet, og sammen med maten har det blitt rumpe!

Takk Julie. For at du er den inspirasjonen du er ! Du er gull 🙂
De som velger seg til sin PT, er i trygge hender. De står i fare for å bli både strammere, sterkere og mer tilfreds med seg selv av å høre på deg.   Fortsett å vær den du er, for kroppsfokus- norge trenger pter som deg»

☺ Ina Elisabeth,  oppfølging trening og kosthold
«Disse 12 ukene har gått altfor fort! Det har vært utrolig gøy og lærerikt! Det er så fascinerende å se hvordan kroppen endrer seg, når man trener hardt og spiser riktig! Jeg har hatt bedre fremgang disse 12 ukene enn jeg har klart selv på 2 år! Det sier jo en del! Treningensøktene er harde, men veldig gøy og ikke minst effektiv! Har blitt mye sterkere i flere øvelser:-)

Kostplanen har også passet meg supert, med matvarer som jeg liker og jeg kan variere mye:-)  Julie kan virkelig det hun driver med, og har vært en stor motivasjon under oppfølgingen!  Hun svarer raskt på Mail, og hjelper til underveis med spørsmål og tips! Hun har hjulpet meg til å få bort både skuldersmerte og kneesmerte som har dukket opp underveis i oppfølgingen!  Anbefaler Julie på det varmeste:-)»

image1 ina ina2

Malene, oppfølging trening og kosthold
«Jeg syns oppfølgninga har fungert bra! Jeg fikk variert mat og gode alternativer og ting jeg kom på etter hvert ble inkludert i matplanen, noe som var veldig fint! Det var et variert og utfordrende treningsprogram og jeg har sett merkbar fremgang i f.eks chins og pushups, samt at rumpa har fått bedre form! Jeg har fått gode og bra forklarte svar på ting jeg har lurt på underveis :)» Her er bilder med 6 ukers mellomrom;
Bilder og svar

☺ Karoline, oppfølging trening og kosthold
«Tusen takk for en super kostholds og treningsplan. Føler virkelig at kostholdsplanen er noe jeg kan leve veldig bra med i fremtiden + det er fantastisk mye god mat man kan lage ved hjelp av den. Merker selv at trening nå har blitt kjekt, og jeg gleder meg til å gå inn på treningssenteret. Det at kondisjonen har blitt merkbart bedre er så utrolig deilig + at styrketrening nå er kjekt. Både fordi jeg føler at jeg får til alle øvelsene, men også fordi det er et kjekt og variert program.

Største forskjellen merker jeg på humøret og overskudd i hverdagen, det å komme seg opp og ut døren er ikke lengre noe ork. På klærne mine merker jeg godt at mage og rompen har minska i størrelse og når jeg ser på bilder, så er fjeset blitt betydelig smalere.

Tusen takk for all hjelp og alle svar på ting jeg har lurt på underveis. Jeg vil absolutt anbefale deg videre til andre, og etter noen måneder skal du ikke se bort ifra at jeg tar kontakt på nytt»

☺Kvinne, 40 år, oppfølging trening og kosthold
«Dette er den beste investeringen jeg har gjort. Julie er en rå, kunnskapsrik og positiv coach med «passion» for jobben sin. Hun har tatt treningen min opp til et nytt nivå. Jeg hadde to målsettinger når jeg tok kontakt med Julie: 1. øke egne treningsprestasjoner (bli sterkere). 2. Redusere fettprosenten.

Resultat mål 1: øke treningsprestasjoner.
Dype knebøy: 3*6 har økt fra 55 til 95 kg i dype knebøy.
Chins: har økt fra 11 til 19
Benkpress: 3*5 har økt fra 55 til 70 kg
Markøft: 3*3 har økt fra 90 til 117 kg

Resultat mål 2: redusere fettprosent.
Etter 40 uker oppfølging har jeg gått ned 4,6 kg. Kanksje ikke så mye over så lang tid, men fettprosenten er betydelig lavere på hele kroppen. Midjemålet har gått ned med 11,5 cm!

Matplan og treningsplan har blir justert underveis. Matplanen er tilpasset etter mine ønsker, og jeg har spist god(!) mat gjennom hele perioden uten å sulte. Med målrettet jobbing og god støtte fra coach har jeg selv lært mye, og jeg er kjempefornøyd med både egne resultater og oppfølging underveis. Julie, du oser av kvalitet. Takk for at du har gitt meg solid oppfølging på både trening og kosthold. Tørr å invester i oppfølging fra Julie du også. Selv har jeg oppnådd  en sterk og «fit» fysikk»

☺Aashild, opppfølging kosthold
«Takk for en flott plan og god oppfølging:) Du svarer fort på mail og det er så gøy å sjekke når jeg har fått mail av deg. Har gått inn nesten 7 cm på magen og er kjempefornøyd med det!! Tusen takk for hjelpen!»

☺ Martine, oppfølging kosthold
«Har hatt seks uker oppfølging med kosthold hos Julie og jeg er utrolig fornøyd med dette valget. Jeg var rimelig frustrert før jeg tok kontakt med henne grunnet mangelfull oppfølging fra tidligere PT. Hos Julie fikk jeg den kostholdsplanen jeg ønsket meg, og hele oppfølgingen har vært svært tilfredsstillende. Jeg har hatt god fremgang og det har vært veldig hyggelig med motivasjon og positive tilbakemeldinger i fra Julie underveis. Jeg har hele tiden følt at jeg har vært i trygge hender og hun kan virkelig sakene sine. Kostholdsplanen er variert, og det er mat som smaker godt. Jeg kan trygt anbefale henne videre, og jeg kommer garantert til å bruke henne igjen ved senere anledninger! Tusen takk for utrolig god hjelp :)»

Veronica, oppfølging trening og kosthold
«Jeg føler meg bedre og bedre i form og jeg er kjempe fornøyd med hvor bra treningsprogrammet har funket for meg. Er ikke lett å planlegge hver dag når man får barn, og treningen kommer dessverre mange ganger i siste rekke. Jeg føler jeg kan gjøre det ENDA bedre, men jeg må være fornøyd med at jeg trener og spiser bra. Jeg kan hele tiden jobbe med å bli bedre. Jeg er super fornøyd med målingene og jeg syns du er kjempe flink til å lage treningsprogram og måltidsplan. Du er flink til å svare på det man lurer på, og svarer på en måte som man forstår. Tusen, tusen takk for hjelpen din igjen Julie!»

Randi, oppfølging kosthold
«Jeg har fått 6uker med kostplan med oppfølging. Julie har vært superflink med å justere planen etter MINE ønsker underveis, og hun er lett å kontakte. Planen er kjempelett og følge,å har ikke en eneste dag gått rundt å vært sulten. Dette er viktig for meg som har familie,studerer og trener Crossfit. Jeg har brukt Julie før og kommer nok til å gjøre det igjen i fremtiden. Jeg har fortsatt et stykke igjen til å nå mine mål,men dette har hjulpet meg godt på vei. Tusen takk kjære Julie»

Hilde, oppfølging på nett, 6 uker
«Synes det er utrolig at uke 6 allerede er over, for disse ukene har gått kjempefort.
Jeg er VELDIG fornøyd med framgangen i løpet av disse ukene, og jeg gir meg ikke her! Nå har jeg mer motivasjon enn tidligere til å ha faste treningsøkter i uka og nå har jeg mye bedre peiling på hva jeg kan spise.

Og så vil jeg takke deg for kjempegod hjelp, oppfølging og ikke minst gode tips! 😀
Jeg hadde nok ikke greid dette uten deg. Det har virkelig hjulpet meg til å bli mer bevisst på hva jeg har i meg, og på hvor mye trening jeg egentlig får tid til i løpet av en uke. Jeg er strålende fornøyd og så glad for at jeg bestemte meg for å benytte meg av dette 🙂

TUSEN TAKK!»

Hildes målebåndmålinger:

mål hilde

Madelen, oppfølging på nett, 6 uker
«Vil tro og merker at kroppen har hatt det mye bedre disse seks ukene enn hvordan den hadde det før jeg startet med denne prosessen. For eksempel med tanke på hvor mye mat jeg skal ha i meg i løpet av en dag, i forhold til mengde trening. Når det gjelder akkurat denne biten, har jeg lært utrolig mye! Det handler ikke om å trene mest og spise minst mulig rett og slett.

På grunn av dårlige uvaner med å spise lite i hverdagen, var det som sagt vanskelig for meg å få i meg all maten på planen. Men etter noen uker ble det mye lettere, og jeg følte at jeg trengte enda mer mat enn det som sto på planen noen ganger.
Treningen og maten har jeg følt har ført til ulike resultater, og jeg har til og med gått ned 0,5kg, samtidig som jeg føler meg sterkere enn noen gang 😀 Jeg merker og ser på kroppsmålene at den lille «klumpen» under rumpen har blitt mye mindre, noe jeg er veldig glad for! Skuldrene mine har jeg også følt blitt litt større, samt at ryggen er mer markert enn det den var før. Til og med så har armene mine også blitt litt tynnere, noe som også var et av målene mine (tror jeg bare ikke skrev det til deg, siden ville ikke ha mest fokus på dette denne gangen). Så er veldig fornøyd med det og 😀
Hamstringen har også vokst, noe som var et av de viktigste målene for meg å oppnå!

Så tusen takk!! Har lært så utrolig mye, og kommer til å fortsette nå å trene noenlunde likt som disse treningsplanene du har sendt meg, samt at jeg vet nå sånn ca hvor mye mat jeg skal ha i meg med tanke på både fett, karbohydrater og proteiner!
Igjen, tusen takk! Setter stor pris på hjelpen og alt du har lært meg som jeg skal ta med meg videre :D»

Linn, oppfølging på nett, 6 uker
«Tusen takk for ett supert oppsett Julie! Jeg har lært mer enn jeg trodde jeg skulle, spesielt hvor mye bedre kroppen føles når man får i seg alle næringsstoffene. Hvor mye bedre kroppen fungerer med litt næring før og etter trening. Fiskeinntaket mitt har også økt betraktelig. Utseendemessig har magen blitt mye strammere, selvom ting skjer sakte er det helt greit for jeg har ikke gått ned på styrken, heller opp. Det aller beste er alikevel at jeg ikke tenker på mat, ikke er avhengig av sjokolade og at jeg føler jeg kan spise mye mat fordi jeg faktisk trenger den mengden. Nå starter løpesesongen, og sammen med masse trening og et mye bedre kosthold skal jeg knuse rekordene mine. Vil absolutt anbefale deg videre 🙂 «

Silje Katrine, kostplan
«Kjempe fornøyd med matplanen, gått ned 11 kg 😀  Eg har blitt meir fascinert av kroppen og dens funksjoner, å det har hjulpet meg til å få eit mye sunnere fokus på kropp å mat»

10954122_10152544128471073_1166662176_n

Kine, 6 uker oppfølging på nett, kosthold
«Har vært veldig gøy å endelig kommet ett skritt lenger med mat, trening og resultater.
Takk så mye for råd, hjelp og motivasjon på veien, blir litt uvandt å ikke sjekke mailen hver mandag nå som det har blitt noe jeg ser fram til!»

1420575508721

Elisabeth, oppfølging på nett
«Tusen takk for all motivasjon, kunnskap og hjelp gjennom disse 12 ukene! Jeg har fått en skikkelig wakeup call, motivasjon og selv om det har vært litt sykdom innimellom føler jeg meg alt i alt sprek, fresh og jeg har den energien at jeg faktisk går ut på en gåtur i skogen en søndags ettermiddag, istedenfor å legge meg under pleddet på sofan. Elsker den følelsen 🙂 Tuuusen, tuuusen takk!!!»

June, pt-timer på senter
«Jeg skriver sjelden om trening, men jeg vil så gjerne gripe muligheten til å tipse om en fantastisk PT! To ganger har jeg slitt alvorlig med helsa. Jeg har gått fra å være undervektig og underernært, til å veie over 120 kilo, to ganger. Siste gangen fikk jeg kontroll før jeg veide 120 kilo igjen, takket være Julie Rafoss. To ganger har denne dama fått meg til å forelske meg i trening. Hver time med henne så ler jeg, og har det gøy. Det er knapt tre mnd siden jeg startet hos henne igjen, og denne uka har jeg gått på trening 6/7 dager! Jeg er fortsatt langt unna målet, men Julie får det til å bli en gøy reise. Før sommeren var jeg underernært, etter sommeren var jeg feil-ernært med ekstra fett, mens nå, tre mnd etter, har jeg hvertfall sålangt, en sunn, frisk og fungerende kropp. Jeg har takket ho før, og takker ho igjen! Anbefaler denne dama til alle som vil få en sunn og fin kropp! Tusen takk»
Desktop75

Martine, oppføgling på nett
«Har lært mye om mat og hva det inneholder og hvor mye jeg trenger av både proteiner, karbo og fett! Og jeg har også lært meg å lage gode ordentlig måltider i stedet for å småspise gjennom hele dagen. Ting tar tid og motivasjonen går opp og ned, men med tid kommer jo også resultatene, så får bare stå på! 🙂

Hildegunn, oppfølging på nett, trening og kosthold
Jeg er absolutt kjempefornøyd! Resultatet har kommet med morsomme, harde og effektive treningsøkter som har passet meg perfekt, et kosthold som ikke har føltes som en diett eller et offer og super hjelp og oppfølging underveis av en veldig flink, motiverende og folkelig PT! 😀 Jeg er veldig fornøyd hele veien både med opplegg og resultatene det har gitt utvendig og innvendig. Du er flink som har satt opp noe som har passet med så bra 😀
image37

☺ Linn, oppfølging på nett, trening og kosthold
Skal si det har gått fort! Må si jeg har lært veldig mye av deg, takk for det 🙂 Jeg har fått en del «aha!» opplevelser.
Måledifferanse fra start til slutt med 16 ukers oppfølging:
– Under bryst: Før 90 cm – nå 73 cm
– Høyre arm: Før 34 cm – nå 28,5 cm
– Venstre arm: Før 34 cm – 28,5 cm
– Midje: Før 98 cm – nå 72 cm
– På hoftebein før 114 cm – nå 90 cm
– Rumpe: Før 116 cm – nå 94 cm
– Under rumpe: 112 cm – 87 cm
Totalt: 127 cm !

Oda, oppfølging på nett, trening og kosthold
«Jeg synes virkelig at 17-ukers programmet har vært superbra! Jeg har fått skikkelig bra resultater gjennom hele programmet, både med tanke på styrkeøkninger og gått opp i vekt og på målebåndsmålinger 😀 Rett og slett superfornøyd!»

Malene, oppfølging på nett, trening og kost
«Må bare si tusen takk for en knall bra treningsplan! Før jeg begynte slet jeg med motivasjonen og klarte ikke mer enn 7 km før jeg var helt ferdig, 21km virket helt umulig. I går sprang jeg 21 km, og det gikk helt fint! tungt i bena, men det gikk!!:) Nå gleder jeg meg til løpet i slutten av august! Mestringsfølelsen kom hver uke, og motivasjonen kom fort tilbake! Nå har jeg meldt meg på IronMan som jeg skal delta på til neste år, så jeg har mye og jobbe med! Men er det noe jeg har lært så er det at vi får til det man vil, bare vi jobber hardt nok! Tusen takk for god oppfølging! :)»

Silje, kostplan
«Til tross for sommerens mange fristelser har jeg fuglt programmet så godt jeg klarer (med noen selvsagte utskeielser i sommervarmen..).Jeg målte meg den 14.05.15 og den 14.07.15 for å se endringene. Jeg har vel i utgangspunktet ikke så mye å ta av, men jeg har gått ned der jeg ønsker, så her er resultatene:

Mage: 75 / 71,5 cm.
Lår: 56 / 54 cm
Rumpe: 98 /97 cm.
Vekt: 62 / 59 kg.

Det som er så kjekt å se er at der jeg ønsket å gå ned i cm (magen) har jeg gjort det, mens på lår og rumpe har jeg ikke gått ned så mye! Heldigvis!  Hvem vil vel være flat der!? 😉 Tross at det ikke er mange kg nedgang (som egentlig er bra siden jeg trener mye stykre), så kjenner jeg at den største forskjellen er at kroppen føles strammere. Jippi! 😀 Så alt i alt: TUSEN TAKK FOR HJELPA!»

☺ Anette, 6 ukers oppfølging med kosthold via nett
«Etter 6 uker med oppfølging og kostholdsplan fra Julie har jeg droppet flere cm over hele kroppen, føler meg strammere, slankere (men sterkere) og rett og slett mer komfortabel i min egen kropp. Jeg har funnet en balanse som jeg har slitt veldig med å finne tidligere, og har nå faste rutiner på måltider og kosthold som passer meg og min hverdag! Småspisingen mellom måltidene er borte, og jeg har mer stabilt humør og energi gjennom dagen (ikke minst overskudd til trening!). Oppfølgingen til Julie har gått over all forventning, og jeg har fått svar på alle spørsmål jeg hadde om kosthold og mat for å nå mine mål (og ingen spørsmål er for dumme!). Tilbakemelding på dagen og superraskt svar på email for å komme raskt i gang var et stort pluss, og Julie gir gode og kompetente svar og veiledning. Alt i alt har jeg følt meg høyt verdsatt som kunde, resultatene har gått over all forventning og jeg kan anbefale Julie på det sterkeste! -Anette»

Tina Mari, 6 ukers oppfølging via nett
«Jeg vil si TUSEN TAKK for at du ville hjelpe meg med og komme i bedre form, det har vært en utrolig fin reise som jeg ikke kunnevært foruten. Jeg har lært så mye både om mat og trening, og jeg gleder meg til reise videre. Jeg skal i hvert fall ikke gå tilbake til det gamle kostholdet etter at jeg begynte og endre livsstilen, det føles så mye bedre og jeg er mye mer fornøyd med både kropp og mat. Maten er jo luksus i mine øyne. Og igjen Julie, tusen tusen takk. Jeg er virkelig på vei til og bli den jeg vil være, og uten deg hadde jeg nok strevd mye enda. Du er så flink i jobben din, og det skal du ta med deg videre synes jeg.
tina mari

Jenny, kostplan
Jenny har hatt enorm fremgang fra januar til nå, bare se på bildene;
Hun har tatt utgangspunkt i kostplanen og nå har hun mye mer energi, hun har fått bukt på søtsuget, har blitt kvitt 7 kilo og har nå en vekt hun ikke har hatt siden ungdomsskolen. Vekten har stabilisert seg etter tre år med jo-jo slanking.  Alt er mulig !
Skjermbilde 2014-06-11 kl. 09.02.47

Therese, oppfølging på nett 10 mnd
For en reise det har vært! Med både oppturer og nedturer på reisen. Det har gått litt opp i perioder, men heiane hvor NED det har gått!! ( Må bare lære meg og finne meg i at det vil alltid gå opp og ned her i livet ). I august var jeg ikke på en bra plass i livet, og jeg trøstet meg med mat. Jeg kjenner jeg har MYE å gjøre der enda før jeg er kvitt den dårlige vanen, men idag er jeg på en MYE bedre plass, jeg trives mer i min egen kropp, og jeg har mye mer selvtillit! Når jeg ser på helbilder av meg FØR og ETTER (uten å ta bort ansiktet) så kan jeg tydelig se at jeg har det MYE bedre med meg selv nå! Det har jeg mye å takke deg for Julie. Du er fantastisk flink til det du gjør, du inspirerer, du motiverer og du heier på meg – selvom jeg «ofte» gjør feil…spiser feil mat, gjerne ikke trener slik jeg skal osv…! så bare ber du meg feie det vekk og komme meg videre.. fantastisk altså! 🙂
22,1 kg og  60-70 cm er borte fra målestedene !

10mnd (6) therese tro åsen therese tro aasen

Marita, oppfølging på nett, 12 uker
2014-06-06 07.05.28 marita stokke

Karita Annette, oppfølging på nett
Først vill jeg si takk for hjelpen. Begynner endelig å føle meg litt vel i kroppen, og ingenting er artigere enn å se at man får resultater av all den tiden man legger i treningen. Styrken har økt og kroppen har forandret seg! I LIKE IT! Og jeg har forstått at det å leve sunt ikke handler om kun det å spise brokkoli og kylling. Jeg ELSKER matplanen. Mye godt, å jeg kan variere litt 🙂 Så dette er bare begynnelsen, har ikke planer om å gi opp nå! 🙂 Så glad jeg kontaktet  deg som kunne få meg på rett vei 🙂

Cathrine, oppfølging på nett
Jeg vil takke deg så utrolig mye for at du har hjulpet meg å nå den fremgangen jeg har fått med dine programmer. Du skal vite at mye av dit jeg er kommet nå psykisk og fysisk er takket være deg. Flott PT over nett, supert medmenneske og en skikkelig støtte har du vært. TUSEN, TUSEN takk for alle dine gode råd og SUPRE veiledning!

Louise, oppfølging på nett
Dette har fungert supert og jeg er så utrolig glad for at jeg tok kontakt med deg. Det er mye lettere å være streng med seg selv når en faktisk har en plan å følge!

IMG_5719

Anne Margrethe, oppfølging på nett
I løpet av de 12 ukene med opplegg og oppfølging av Julie ble jeg sterkere, endret fysikk og lærte mye om egen kropp. En av de
viktigste tingene jeg fikk ut av de 12 ukene var at jeg lærte at man må være tålmodig og gi kroppen både nok tid og mat. Når jeg endelig innså det, kom resultatene raskt! Julie har stilt opp hele veien, svart raskt på mail og ikke minst gitt gode råd og veiledning som har vært utrolig viktig for min progresjon.
Julie anbefales på det varmeste!

Lovise, oppfølging på nett
Jeg vil bare si tusen takk for et supert opplegg! Du har virkelig hjulpet meg til å få både hodet og kropp på rett kjør, og det føles såå bra!! 🙂 Etter altfor mange år har jeg innsett at skal man ha varige resultater kan det ikke gå for fort og jeg koser meg på reisen mot målet mitt 🙂 Må også nevne at jeg for 6 uker siden ikke klarte en eneste push up på tærne, nå tar jeg lett 10 😀 Har også økt styrken i samtlige øvelser! Er så moro med fremgang, det gir meg motivasjon til å fortsette 🙂

– Vilde, oppfølging på nett
«1. Når jeg skulle prøve sommerklær til helgeturen, og fant frem min gode gamle jeansjakke i strl. 38, som jeg alltid har brukt og såvidt fått plass til en cardigan under, så var den alt for stor. Jeg måtte ta mamma sin, i 36, hvor jeg fikk god plass til både bluse og jakke under. Kanskje har jakka utvida seg, eller så har jeg krympa.

2. Kanskje det jeg er aller mest fornøyd med: Når jeg starta før jul, hentet jeg meg kuler på 12 og 14 kg på kettlebelltimene. Jeg husker det var et maraton i midten av november, der jeg tok en enarms pushpress på 16 og holdt på å dø. Nå henter jeg meg 20kg og 16kg-kuler, og går sjeeeeeldent ned fra det. Jeg pushpresser 8×3 på 20kg! Jeg er den sterkeste av alle jentene på timen, og knuser ofte en del av kara. DET er jeg SJUKT stolt over, særlig når dette gjerne er ETTER styrketrening!! wehuu

3. Jeg har lært masse om kosthold og trening, og merket hvordan det henger sammen, og at kroppen min faktisk er utrolig funksjonell og sterk. Det at jeg løp 1 mil på litt over en time, uten å gå, er faktisk helt utrolig for meg. Jeg har aldri vært i så god form før, og jeg har oppnådd en mestringsfølelse jeg virkelig trengte.

4. Jeg startet med 0 reps i pushups. I går tok jeg 2 x 14-15 stk uten problem!»

– Malene, kostplan og treningsprogram uten oppfølging
«Må bare si at jeg ikke angrer et sekund på at jeg tok kontakt med deg!
Har fulgt kostplanen i 4 uker nå, jeg har mye mer energi enn jeg hadde tidligere og kroppen føles mye bedre:) Jeg har også mistet 2,5cm rundt magen og jeg føler selv at kroppen er strammere enn den har vært tidligere:) Vekta går litt sakte, men det gjør ikke noe! Har god tid 🙂 Jeg har nå begynt på uke 3 i treningsprogrammet, og stooortrives med det! Gleder meg til hver treningsøkt, og det viktigste er jo og ha det gøy på trening :)»

– Therese, oppfølging på nett, 6 uker
Så mye kan faktisk skje om du følger opplegget og er klar for å stå på !
Motivasjon2b  3

– Evelyn Solholm, oppfølging på nett
Bildet til venstre er fra desember i fjor og det høyre er fra juni nå i år. Hun har gått ned 13 kg og fått en ny livsstil. Et levende bevis på at fremgangen kommer om man følger opplegget !

bilde

 – Anne Grethe, kostholdsveiledning og PT-timer på senter
På 1 år gikk Anne Grethe ned fra 91 kg til 71 kg med tett oppfølging med kostholdsveiledning og pt-timer. Nå har hun nådd 68 kg og har funnet sin trivselsvekt. Les om hennes historie her.
Desktop60

– Linn, 6 ukers oppfølging på nett
Dette er Linns forandring etter bare 6 uker med oppfølging. Et levende bevis på at centimeterne dropper når man er flink til å følge opplegget!
IMG_1403 IMG_1405

– Line O. Hamsaas, 12 ukers oppfølging på nett
Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått disse 12 ukene. Kostholds- og treningsplan var akkurat det jeg trengte! Som aktiv håndballspiller og nysgjerrig på hvordan kroppen min ville reagere på styrketrening, så var dette absolutt det beste for meg! Og jeg skal fortsette å bruke Julie i 12 nye uker fremover.
IMG_20130603_113647

– Tanya Tveit, Pt-timer og kostholdsoppfølging
Med Julies hjelp når jeg målene mine gang på gang, kunne virkelig ikke hvert mer fornøyd! Mestringsfølelsen dette gir er helt utrolig, å inspirasjonen og motivasjonen jeg får gjennom disse timene med Julie åpner virkelig mange nye dører i livet mitt. Jeg hadde garantert ikke vært der jeg er nå uten hennes hjelp og kunnskap. Hun har virkelig oppskriften på hvordan DU kan bli den beste versjonen av DEG SELV. Tusen takk Julie!

Tanya debuterte i bikinifitness i Fredrikstad i april 2013 og fikk en 4 plass. Hun deltok også i Oslo GP uken etter og fikk en 5 plass. Hun ble coachet helt til scenen med trening og diett.Les også innlegget hun har skrevet om tiden med meg som PT her.
537898_10200994437801778_1022212529_n


– Therese Flagestad, 6 uker med PT-timer og kostholdsoppfølging

Ferdig med 6 ukers diett og trening, med godt synlig resultat! Kjempe fornøyd med min Personlig Trener Julie Rafoss! Anbefaler henne på det sterkeste om du ønsker å se betydelig forskjell på kroppen i løpet av kort tid! Hadde aldri klart det uten hjelp fra Julie!

271854-12-1354206019799-n500

– Silje, Oppfølging på nett
Jeg er utrolig fornøyd med det opplegget jeg fikk over 12 uker. Jeg fikk den hjelpen jeg trengte og et utrolig bra program som virkelig funka! Så lenge du er tålmodig, jobber hardt og gjør som du får beskjed om, så bil restultatene komme. Dette opplegget og Julie har også hjulpet meg vekk fra et spor jeg er redd fort kunne utviklet seg til en lite behagelig spiseforstyrrelse… Tusen takk for all hjelp med spørsmål og alt, dette opplegget er virkelig noe jeg vil anbefale andre som ønsker resultater med trening, og det så absolutt verdt hver eneste krone!

– Hilde Bakken, Pt-timer og Bikiniform prosjekt 2012
Jeg har aldri fått takket deg skikkelig for fantastisk oppfølging!! SÅ: Tusen takk!:) Ser virkelig endringer på kroppen etter de 6 ukene, og det er hææælig!
Du kan tingene dine og det er betryggende – så alt du sier blir tatt for god fisk;) Jeg har tenkt å fortsette i det gode sporet jeg er inni – og setter stor pris på at du har motivert meg til å komme dit!

– Karoline Neset, Bikiniform prosjekt 2012
Julie lovet oss 3-6 kg ned i vekt, tett oppfølging og videre veiledning om vi ønsket det gjennom Bikiniform prosjektet 2012.
Jeg fikk alt sammen! 6 kg ned i vekt på 6 uker, ned mange cm over hele kroppen, lærte mer om kosthold og følte meg tatt vare på, selv over mail!! Dette var verd hver eneste krone og det gav meg også en god erfaring.

– Daniel Thomassen, Pt-timer og oppfølging på nett
Noen PT’er har papirer. Julie har lidenskapen, kunnskapen, engasjementet OG papirene. En solid personlig trener av høy kvalitet som tar jobben seriøst.

– Kamilla Bjølseth, Oppfølging:
«Jeg er knallfornøyd med oppfølgingen, resultatene har vært over all forventning. Den veiledningen jeg har fått med tanke på kosthold og trening har hatt svært mye å si for de endelige resultatene. Hør på hva Julie har å si,gjør leksa di og få de resultatene du ønsker.Det er kun du som kan gjøre noe med kroppen din, men Julie kan fortelle deg hva du kan gjøre. Jeg har i hvertfall fått de resultatene jeg ønsket meg.
Absolutt verdt pengene!!»

– June Isabel, Treningsprogram:
«Treningsprogrammet fungerer supert!! Har anbefalt deg til venninnene mine, slik at de også kan komme i gang å oppnå resultater 🙂 Tusen takk for all hjelp, stå på videre!»

– Louise H, Pt-timer:
«Jeg har gått ned i vekt og fått god og grundig opplæring i øvelsene. Knærne mine har ikke vært gode, men nå er de bedre enn noen gang. Dessuten drar jeg 75 kg i markløft med 58 kg kroppsvekt! Julie er en god og profesjonell PT med et smittende engasjement»

– Hilde M, Pt-timer:
«Man ser Julie for første gang å tenker; denne jenta kan sakene sine. Ikke bare har hun peiling på trening, hun er god til å formidle kunnskap på en enkel måte. Trening har aldri vært så gøy som nå! :)»

.

11 comments
 1. Kjempe bra kostplan som jeg kan anbefale på det sterkeste!

  1. Godt du er fornøyd Stine!! 😀

 2. Dette er så supert! Du kan virkelig sakene dine Julie, og du skal vite at eg er mer enn meget fornøyd! Det går bare en vei nå, og det er oppover (nedover på vekten) og fremover! Du er en helt utrolig dyktig dame, eg er så heldig som har fått muligheten til å «jobbe» med deg 😀

 3. Hvor mye koster det va for et 6 ukers treningsprogram samt klstholdsplan for å gå ned i fettprosent?

  1. Se «diett og trening» i menylinjen 🙂

 4. Interessant artikkel;) Dette må jeg undersøke nærmere:-) Ser frem til mer bra info på denne siden.. Med vennlig hilsen Magnus Hovden

 5. Kan du gå ned i vekt samtidig bygge muskler/stramme opp på lavkarbo? Jeg går på streng lavkarbo, med under 15 karbohydrater til dagen, spiser protein til alle 3 måltidene. Trenger cardio/styrke 4-5 dager i uken men er ellers mye i ro.

  1. Hei! Du kan fint bygge muskler på lavkarbo. Det viktigste er nok stimuli av muskelmassen. FOkuser på å øke i styrke 🙂

 6. Hei Julie.
  Jeg fikk et kosthold og treningsprogram av deg før jul og har oppnådd gode resultater. Jeg har stor tillit til deg som PT og veileder i kosthold og jeg lurer derfor på om det går ann å ta en detox/renisng av kropp. Evt hva du da anbefaler eller om du ikke anbefaler det?

  1. Hei!
   så bra å høre Tina 😀
   Dette med detox er det lite hensikt i, da det tar mye lengre tid å «rense» kroppen enn vi tror. Dessuten er det detox i seg selv å basere kostholdet sitt på næringsrik og naturlig mat 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *